User Avatar

Запомни, Регистрация
Превключи на: English Български InjusticeOnline.Com

Mortal Kombat 3 Новини

Страница 1 от 8 Следваща> Последна>>


Историята на Mortal Kombat епизоди 1-3 подобрени

от Gambid на 31 дек, 2018 :: 0
Последните няколко седмици бяха много интересни за феновете на поредицата Историята на Mortal Kombat. След доста голяма пауза първите първите три епизода се завръщат с много по-добро качество на картината и звука, редица подобрения по съдържанието и озвучаване от човек, вместо до сега използваната програма. Така че без да навлизаме в подробности ви представяме новите верии на първите три епизода от поредицата:

Епизод 01: Епизод 02: Епизод 03: Искаме да изкажем специални благодарности на всички участвали в създаването на поредицата и на тези епизоди, както и специално на Джеймс Крофт, чийто глас ще чуете в новите епизоди.

Харесахте ли тази новина? Последвайте ни тогава в YouTube, Facebook Анг., Twitter и Discord.


Историята на Mortal Kombat: Епизод 10 - Извън Арената

от Gambid на 2 апр, 2016 :: 0
Радваме се да обявим излизането на следващия вълнуващ епизод от нашата поредица Историята на Mortal Kombat.

Озаглавен "Извън Арената" епизодът е фокусиран над най-успешната екшън адвенчър игра от поредицата: Mortal Kombat: Shaolin Monks.

В допълнение ще видите и много информация за компилациите Midway Arcade Treasures, Jakk's Passific Mortal Kombat 1 и за третия Mortal Kombat филм.

Без повече да ви губим времето ви представяме Историята на Mortal Kombat: Епизод 10 - Извън Арената:
Както с всеки друг епизод, Епизод 10 е също достъпен и за теглене от страницата на Историята на Mortal Kombat. Там ще намерите и останалите епизоди от поредицата.
The History Of Mortal Kombat Episode 10 Out Of The Arena
Харесахте ли тази новина? Последвайте ни тогава в YouTube, Facebook Анг., Twitter и Discord.


Проект за документален филм за историята на Midway

от Gambid на 7 сеп, 2015 :: 0
Insert Coin: Inside Midway's '90s Revolution е проект за документален филм, разказващ историята на Midway. Проектът е започнат от бившия служител на компанията Joshua Tsui и е успешно финансиран от хиляди фенове през платформата KickStarter. Вижте трейлъра:
Mirtal Kombat феновете би трябвало да разпознаят Joshua Tsui от завършека на Sub-Zero в Mortal Kombat II. Liu Kang в Mortal Kombat 4 също е моделиран по него.
Фокусът на проекта е да покрие неразказани и невиждани детайли от създаването на само на Mortal Kombat игрите, но и на други заглавия на Midway. Примери за такива са NARC и Smash TV.
Insert Coin Midways History Kickstarter Campaign
За филма са планирани и редица интервюта с членове на екипа, както и кадри от зад кулисите. Вече са заснети интервюта с единия от създателите на Mortal Kombat, John Tobias, с Kerri Hoskins Bradshaw, която изигра толята на Sonya Blade в Mortal Kombat 3 както и с първия Nightwolf, Sal Divita.
Част от невижданите до днес кадри са вече разкрити. Те са от незавършена версия на Mortal Kombat: Special Forces, която включва и Sonya като избираем персонаж.
Тази версия на играта е много различна от финалната, поради напускането на John Tobias и други членове на екипа по време на разработката и. Ние разказахме историята на Mortal Kombat: Special Forces в епизод 7 на Историята на Mortal Kombat:
Харесахте ли тази новина? Последвайте ни тогава в YouTube, Facebook Анг., Twitter и Discord.


Всички MK3, Ultimate MK3 и MK Trilogy завършеци в HD

от Gambid на 4 юли, 2013 :: 0
Току що качихме всички Mortal Kombat 3, Ultimate Mortal Kombat 3 и Mortal Kombat Trilogy Довършителни Движения с невероятно HD-качество. Всички HD завършеци са достъпни за теглене в трите горни страници.
Image
Тъй като не искахме да заменяма вече качените в YouTube филмчета, направихме HD компилация на всички Fatalities от трите игри:
Не забравяйте да кажете мерси на ded за усърдната работа. Приятно гледане!

Харесахте ли тази новина? Последвайте ни тогава в YouTube, Facebook Анг., Twitter и Discord.


Death Battle: Shao Kahn Срещу M. Bison

от Gambid на 4 юли, 2013 :: 0
Чудили ли сте се някога кой ще победи в битка между Shao Kahn и M. Bison от Street Fighter. ScrewAttack имат отговор за вас:
Видеото може и да предоставя някои грешни детайли относно историята на персонажите, но е въпреки това интересно за гледане.
Image[/url]
Харесахте ли тази новина? Последвайте ни тогава в YouTube, Facebook Анг., Twitter и Discord.

Страница 1 от 8 Следваща> Последна>>