User Avatar

Запомни, Регистрация
Превключи на: English Български InjusticeOnline.Com

Mortal Kombat 1 (1992) Завършеци

Johnny Cage, Kano, Raiden, Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Sonya

Johnny Cage
 

По време на турнира, Johnny Cage водил много битки и попадал в не една рискова ситуация. Всичко преживяно му помогнало да разбере не само важността на своите умения, но и истинския смисъл на турнира.


След като защитил новата си титла на велик шампион, той се връща в Hollywood и започва работа по нов филм - Mortal Kombat: The Movie и неговите множество успешни продължения.

Към върха

Kano


С победата си над Goro и Shang Tsung, Kano ще може да въплъти своето коварство в турнира. Неговата организация Black Dragon монополизирала състезанието...
 

това донесло позор и мъка на всички участници.
Тяхното властване ще доведе до анархия и смърт и ще завърши с окончателно изопачаване на турнира.

Към върха

Raiden
 

Победата на Raiden в турнира не била изненада за него. Подлото магьосничество на Shang Tsung, първичната сила на Goro и предизвикателството на останалите състезатели никога не са го впечатлявали. Той бързо се отегчил от състезанието със смъртни


и скоро поканил други богове да участват в турнира. Битките продължавали с години. Резултатът бил тоталното унищожение на нашия свят.
Приятен ден.

Към върха

Liu Kang


След като побеждава Goro и слага край на властването на Shang Tsung над турнира, Kang успява да го върне на на неговите истински домакини -
 

храма Shaolin. Героичната постъпка на Kang ще бъде помнена винаги. Той ще продължи традициите на храма Shaolin и ще възстанови истинската чест и респект към този някога велик турнир.

Към върха

Scorpion


Набелязаният за унищожение от Lin Kuei, Scorpion е убит от Sub-Zero. Той оставил жена и дете в предишния си живот. Сега той е успял да се върне, за да отмъсти за смъртта си.
 

Въпреки триумфалната си победа в турнира и новата титла на шампион, цената е прекалено висока. Той никога вече не може да бъде със семейството си и трябва вечно да съществува със своето тайно проклятие.

Към върха

Sub Zero


След като получава титлата на шампион, Sub-Zero изчезва обратно в сенките, от които се е и появил. Единствената му цел в турнира е била...
 

убийството на Shang Tsung, за което той получава добро възнаграждение от един от най-големите врагове на магьосника. С края на тази мисия Sub-Zero слага край и на своята опасна кариера и тръгва да търси своето щастие.

Към върха

Sonya


Отрядът на Sonya е пленен от Shang Tsung. Тяхната единствена надежда сега е турнирът. Shang Tsung обещал да освободи целия екип...
 

но само ако Sonya спечели състезанието. Нейната победа не само, че освободила целия отряд, но и сложила край на Black Dragon и властта на  Shang Tsung над турнира.