User Avatar

Запомни, Регистрация
Превключи на: English Български InjusticeOnline.Com

Mortal Kombat 1 (1992) Историите на Бойците

Johnny Cage, Kano, Raiden, Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Sonya

Johnny Cage


Боец, обучаван от световноизвестни учители. Cage използва своя талант на голямата сцена, играейки във филми като Юмрукът на дракона и Юмрукът на дракона II, но също и в заглавия като Внезапно заслужено насилие.

Към върха

Kano


Наемен войник, убиец, изнудвач, крадец - Kano живее в свят обгърнат от престъпления и коварност. Той е член на Черния Дракон, опасна групировка от умопобъркани главорези, почитани и уважавани във всички среди на престъпния свят.

Към върха

Raiden


Името Rayden принадлежи на божество, познато още като богът на гръмотевиците. Носят се слухове, че той е получил лична покана от Shang Tsung да участва в турнира. За да има право на това той се превърнал в човек.

Към върха

Liu Kang


Liu Kang е бивш член на супер тайното общество Бял Лотус, но напуска, за да представи храма Шаолин на Турнира. Kang е постоянен в целите си и мрази Shang Tsung от дъното на душата си.

Към върха

Scorpion


Също както Sub-Zero истинското име и произход на Scorpion са неизвестни. Проявява от време на време недоверие и омраза към Sub-Zero. Между нинджи това обикновенно е знак за вражда между кланове.

Към върха

Sub-Zero


Истинското име и самоличност на този боец са неизвестни. Но, базирано на облеклото му се смята, че принадлежи към Lin Kuei, легендарен клан китайски нинджи.

Към върха

Sonya


Sonya е член на Специалните части на Съединените Щати. Нейният екип бил по следите на Kano и неговата организация Черен Дракон. Те го проследили до неотбелязан на картата остров, където били нападнати от засада от личната армия на Shang Tsung.