| Автор |
Съобщение |
|
Nikola_g
|
Заглавие: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 7:30 am |
|
 |
| Смъртен |
|
|
Добър ден, значи свалих си въпросните игри и чрез емулатор си ги пуснах на ПСП-то.Разбих се от търсене обаче никъде не намирам как се отключва тайното меню на всяка от игрите, навсякъде пише някакви начини, които обаче не стават (за МК 4 специално).Надявам се тук вече да ми помогнете как да отключа аджеба тея менюта на ПСП-то ми.Мерси предварително.
|
|
 |
|
 |
|
fymfifa
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 8:44 am |
|
 |
| Боец |
 |
Регистриран на: Нед Авг 06, 2006 9:25 pm Мнения: 252 Местоположение: Ирак
|
PS Цитат: Тайно меню: Въведете код за двойна игра 302 213 и след това прекъснете мача, за да отидете в Options. Отидете върху Versus Screen Enabled и задръжте блок и тичане за 10 секунди. PC Цитат: Тайно меню: Влезте в Practice менюто и след това на ниво на трудност (Difficulty novice) задръжте BL+ LK за 10 секунди. Тайното меню ще се появи. Оттук можете да изберете да направите любимото си Fatality само с два бутона. Изберете само една от опциите. След това когато се появи надписът Finish Him/Her просто натиснете D+HP. N64 Цитат: Тайно меню: Отидете в Options и застанете върху Continue Options. Задръжте BL+R за десет секунди. Така ще можете да активирате любимото си Fatality и след това да го направите като натиснете само D+HP. Не го знам къф е тоя емулатор ... и ще е хубаво да кажеш за каква платформа е емулираната MK4 на PSP-то ти
|
|
 |
|
 |
|
Nikola_g
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 9:12 am |
|
 |
| Смъртен |
|
|
Ами и двете игри са емулирани на PS 1 в смисъл в началото докато зарежда играта си изписва Play Station, но всички онези начини за отключване, които изискват втори джойстик няма сми да ми ги давате тъй като при ПСП-то реално разполагам с един джойстик и един чифт контроли (по принцип казвам)
|
|
 |
|
 |
|
Gambid
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 10:08 am |
|
 |
| Бог |
 |
Регистриран на: Пон Юни 02, 2003 9:10 pm Мнения: 2128 Местоположение: Пазарджик
|
|
Еми трябваше да се уточниш малко.
Проблема не е, че те не работят, проблема идва от това, че няма как да ги изпалниш.
Можеш да пробваш някой Cheat Code ако емулатора потдържа такива.
_________________ I rule this world. Mortal Kombat Secrets Webmaster
|
|
 |
|
 |
|
Nikola_g
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 10:13 am |
|
 |
| Смъртен |
|
|
Значи тайните менюта и за двете игри няма никакъв начин да бъдат отключени и на двете игри емулирани чрез Play Station 1 емулатор на PSP ?
Иначе съм пробвал разни неща и примерно съм пускал Джони Кейдж в костюм на Джеймс Бонд и оръжие пистолет, така че някои неща действат определено.
|
|
 |
|
 |
|
ded_
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 12:25 pm |
|
 |
| Бог |
 |
|
|
Описано е в сайта, кои бутони да задържиш за да активираш cheat menu-тата. Виж си в емулатора за PSX, кои бутони на PSP-то отговарят на тях и ще стане.
|
|
 |
|
 |
|
Nikola_g
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 7:06 am |
|
 |
| Смъртен |
|
|
Там е работата, че дори така не става - ако някой има ПСП и го е правил ще е най-добре да каже.
|
|
 |
|
 |
|
ermak.nsr
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 8:15 am |
|
 |
| Учител |
 |
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 8:24 pm Мнения: 308 Местоположение: Русе,България
|
|
Само от коментара на fymfifa става ясно,че неможе да довършиш кода,защото втората половина от него (213) трябва да бъде написана от втория играч. ПС:прави си изводи....
_________________ |-----| | 0 | /|\ | / \ Той слушаше чалга
|
|
 |
|
 |
|
Lord Dragu
|
Заглавие: Re: МК Trilogy и MK 4 за PSP Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 5:41 pm |
|
 |
| Учител |
 |
Регистриран на: Сря Апр 18, 2007 1:40 pm Мнения: 310 Местоположение: Plovdiv
|
|
Naprotiv za murzelivci nishto ne stava! Pri men vsichko stava i na MK4 i na MKT! Az daje I GameShark codove si imam! Prosto se iska malko ukul! R2 i L2 Butonite sa s analoga! Ako si nastoish opciite dobre i po lesno shte mojesh da si aktivirash Cheatovete! Az daje i VS kodove moga da pishq! Prosto smenqsh kontrolite ot Joistik na Player 1 na Player 2 v Controller Settings!
Capiche!
_________________ http://psporg.co.nrmksecrets.net Content Menager Като част от екипа на сайта ще напрвя всичко най-добро за него!
|
|
 |
|
 |
|